BumbleBI B.V. is een fictief bedrijf in het middelgroot MKB segment. Zij heeft de ambitie om in een korte periode, met zo weinig mogelijk risico’s, eigen data beschikbaar te stellen aan medewerkers om inzichten te vergaren. De focus ligt op het ontsluiten van 4 grote ICT bronsystemen, dit met een klein team bestaande uit een Data Analist en een Power BI ontwikkelaar.

 

Keuze voor MonkeyDWH™ for Fabric

BumbleBI B.V. besluit te willen starten met een nieuw Data Warehouse (DWH) binnen Microsoft Fabric.

Ze hebben de keuze laten vallen op het MonkeyDWH™ en schaffen eenmalig een eeuwigdurende licentie aan voor het gebruik van alle code en updates. Tevens krijgen zij gedurende deze periode technische ondersteuning bij vragen en/of verstoringen.

Door de benodigde technische kennis (m.b.t. het DWH) hiermee uit te besteden aan Monkey Consultancy, kunnen de medewerkers bij BumbleBI B.V. zich focussen op het verkrijgen van inzicht in eigen data (bv. KPI’s, trends en verdere analyses) en dit direct toepassen in hun business. Eindgebruikers kunnen namelijk m.b.v. Excel (Draaitabellen), Power BI of een andere tool, direct verbinding maken met Microsoft Fabric voor het analyseren van eigen data.

Projectkosten

MonkeyDWH™ for Fabric’s eeuwigdurende licentie is eenmalig € 14.995,- (ca. € 313,- per maand over 4 jaren), wat tevens af te schrijven is als een investering (CAPEX). Dit bedrag is inclusief technische ondersteuning via e-mail bij vragen en updates.

 

Voordelen van MonkeyDWH™ for Fabric

Inzichtelijke kosten vooraf, korte oplevertijd en direct bruikbaar, inclusief technische ondersteuning bij vragen en updates. Met als belangrijkste benefit dat Data Analisten zich direct kunnen richten op het uitvoeren van analyses en met deze inzichten bijdragen aan de groei van de business!

 

Meer informatie?

Geïnteresseerd? Lees hier verder.

Neem dan contact met ons op bij verdere vragen of voor een vrijblijvende demo bij u op locatie: clint.huijbers@monkeyconsultancy.nl